sobota 5. septembra 2015

Back to school...

Z nadpisu ste už asi zistili čomu sa chcem tento článok venovať. Koncom augusta a začiatkom septembra už nepočuvam o ničom inom len o Škole. Neustále opakujúce sa otázky , ktoré ma vždy zdeptajú ... Tešiš sa už do školy ? ... Máš už všetko do školy ? ... Viem aký je to husný pocit , keď vám neustále niekto pripomína , že další školský rok je tu . Zvlášť keď idete do deviateho ročníka a máte ešte väčší strach . Neistota či sa dostanete tam kde chcete ... Ale nechcem vás týmto článkom zdeptať , práveže naopak . Chcem vás povzbudiť :)


Či už od yotuberiek alebo z iných zdrojov stále sledujete , ako si vyrobiť pekný zošit alebo iný tip do školy.
Ja by som vám chcela ukázať ako prežiť školu s úsmevom na tvári a dokázať vám , že je to tisíc krát lepšie ako nariekať nad tým , že dalšie mesiace mučenia sú tu :)

Väčšina ľudí si na začiatku roka dá predsavzatie , že sa bude lepšie učiť a pri prvej prekážke to zahodí za seba.  Chcem vás tak povzbudiť , aby ste si pri takýchto situáciach hovorili prečo ste začali , nie prečo s tým skončiť. Vlastne je to podobné ako s cvičením . Začnete preto , lebo chcete vidieť na sebe výsledok. Keď cvičíte a snažíte sa lepšie žiť cítite sa spokojnejší a máte dobrý pocit . Tak isto je to aj pri učení . Ak sa pripravujete a makáte na sebe , učíte sa a prekonávate sa , stávate sa silnejšou a múdrejšou osobnosťou :)
Preto vás chcem povzbudiť aby ste na sebe makali a robili tento rok čo sa dá a keď sa vám bude zdať , že už sa vám nechce , zhlboka sa nadýchnite a  spomente si na to , prečo ste začali . 
  

S úsmevom je všetko krajšie . Veď prečo si kaziť náladu . Aj keď vám niečo nevíde , poučte sa z toho a choďte ďalej :) 
Najlepšie sa učí z našich chýb.



Ostaňte pozitývnimi :)
Keď v niečom zliháte , spadnete .. postavte sa dvakrát silnejšimi 
Veď predsa sa Neučíme pre školu ale pre život. 
Cítim sa ako niaka psychologička , ktorá radí ako sa postaviť na nohy po niakej tažkej životnej skúsenosti , ale tak to nieje. 
Len viem ako vie byť škola tažká a ako vie ničiť náladu .. ďeň . 
Nenechajte si pokaziť ani jednu minútu lebo už ju nevrátite. 
Robte pre seba to najviac a čo najsôr . 
Prajem vám , aby ste tento školský rok boli so sebou maximálne spokojný a aby ste si povedali na konci Júna , že vám tento rok naozaj dal veľa do života . Či už ste múdrejším , alebo sa cítite lepšie lebo máte lepšie telo , alebo ste spoznali osobu za ktorú ste nesmierne vďačný :) 
Nevzdávajte sa a choďte do toho na 200%
Krásny školský rok prajem :) 


Vaša Tori <3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára